Ošetření pleti s vadami hyperpigmentace s kyselinou glykolovou-Trattamento Schiarente Illuminante Anti eta Pelle con Macchie 350 ml

2 hodnocení
 

Ošetření pleti s vadami hyperpigmentace s kyselinou glykolovou v sadě k zesvětlení pokožky s protivráskovým efektem. Ošetření na tři měsíce.

Dostupnost Skladem
2 160 Kč
   
Kód produktu KG003SADA
Kategorie Péče o pleť s pigmentovými skvrnami
 

Ošetření pleti s vadami hyperpigmentace v sadě k zesvětlení pokožky, s protivráskovým efektem. Kožní skvrny jsou způsobeny hyperpigmentací. Změny barvy kůže, které se obecně jeví jako tmavé skvrny s jiným tvarem na místech vystavených slunci ( v obličeji, na rukách a na prsou) jsou způsobeny aktivací procesu melaninu. K tomu dochází z mnoha příčin, např působením hormonů, enzymů, bílkovin, nebo užívání některých látek, např. antibiotik, hormonální antikoncepce. K hyperpigmentaci také dochází při nesprávném používání parfému a následném oslunění. Během expozice na slunci, UVB paprsky stimulují sythesis melanin v melanocytech. Kyselina glykolová tím, že odlupuje svrchní vrstvu pokožky, tedy tu odumřelou, pomáhá vymizet jemným vráskám a pigmentovým skvrnám. K posílení zesvětlení pokožky obsahuje sada kyselinu kojic a řebříček / Achillea/. Sada kyseliny glykolové s vadami hyperpigmentace výrazně odstraňuje tyto vady, zesvětluje pokožku a zároveň odstraňuje jemné linky a vyhlazuje vrásky a stimuluje buňky k produkci kolagenu. Sada obsahuje 4 produkty : 1. přípravné tonikum/ 200 ml/, 2.denní krém/50ml/, 3. krém s kyselinou glykolovou 12%/50ml/ , 4. achillea gel/50ml/.

Sada je určena pro pouze pro dospělé osoby, je dermatologicky testována, má PH 3,5, obsahuje retinol C a aloe vera a je tedy šetrná k pleti. Sada je k ošetření pleti na 30 dní.

Jednou z látek obsaženou v sadě je kyselina kojic, neboli Kyselina kojová (Kojic Acid; C6H6O4; 5-hydroxy-2-(hydroxymethyl)-4-pyrone) je produktem plísně / houby/, především druhem Aspergillus oryzae . Aspergillus je plíseň, která tvoří v kultuře obvykle černé, hnědé, žluté až bílé kolonie v závislosti na prostředí. Vyskytuje se v Japonsku, kde byla nazvána „ národní houbou, ale nejenom tam. Používá se při vaření sojových omáček, do miso a dalších tradičních japonských jídel, ke kvašení sóji. Kvas se používá spolu s dalšími přísadami k výrobě alkoholických nápojů, jako je huangjiu, saké, makgeolli a shochu. Kyselina kojic je vedlejším produktem fermentačního procesu při výrobě japonského rýžového vína. Z Japonska je převzat také její název – Kojic. Na základě posledních poznatků se začala používat v kosmetice, jako přírodní prostředek k bělení kůže a při odstranění  pigmentových problémů a stařeckých skvrn. Kyselina kojová byla poprvé objevena v roce 1989 a nyní je používána jako přírodní alternativa k hydrochinonu. Studie ukázaly, že je účinná jako zesvětlující činidlo, protože brzdí produkci melaninu (hnědé barvivo). Existují přesvědčivé výzkumy, prokazující přímé účinky Kojic kyseliny na inhibici/ tedy snížení aktivity / produkce melaninu. Nebezpečí použití kyseliny Koji, jako kůži bělícího činidla je, že se zvyšuje citlivost kůže a může dojít až k nežádoucímu snížení množství melaninu v kůži. Kůže pak vybledne a ztrácí přirozenou obrany schopnost. V sadě s kyselinou glykovou pro odstranění hyperpigmentace je kyselina kojová obsažena v takové míře, aby k těmto projevům nedocházelo. Navíc sada obsahuje krém Achillea / jeho základem je řebříček /, který má protizánětlivé a antibakteriální účinky, aby nedocházelo k nežádoucí infekci.

Je doporučená konzultace kožního lékaře.

Použití AHA kyselin je zakázáno při těhotenství, kojení, autoimunitních onemocněních, při častých oparech, při léčbě deriváty vitamínu A proti akné (Reocutan), při ozařování, po spálení pokožky na sluníčku či v soláriu, při jakémkoliv probíhajícím akutním onemocnění (př.chřipka...). Pouze na doporučení lékaře lze používat u seboroické či atopické dermatitidě, rosacei, při sklonu ke vzniku keloidních jizev, zesvětlování pigmentových névů a útvarů nejistého původu a těžších hyperkeratoz (tj.nadměrné ztluštění a rohovatění kůže).

Přípravky obsahující AHA-kyseliny, se smějí používat cca 21 dní po laserovém ošetření, po ošetření frakčním CO2 laserem až po 2 měsících po aplikaci botoxu.

Složení Achillea gelu :

voda, glycerin, obecný Achillea millefolium extrakt, Malva sylvestris (extrakt z lístků květu slézu, obecný Achillea millefolium olej, kojic acid, Citrus grandis (výtažek ze semen grepu) , retinylpalmitát, tokoferol acetát, kyselina askorbová

 
Tato stránka v rámci poskytovaní služeb využívá cookies, více se dozvíte zde, pokračováním v návštěvě stránky souhlasíte s jejich používáním.